Autoverzekeringen vergelijken loont wel degelijk!

Dankzij de corona crisis was het op de weg vele malen rustiger dan anders. Hierdoor werd er begrijpelijk ook veel minder schade gereden. Autoverzekeringen profiteerde hiervan. Een deel van het bespaarde bedrag wordt ingezet om nieuwe klanten binnen te halen. Ja, je hoort het goed, nieuwe klanten. De al bestaande klanten profiteren helaas niet mee van deze besparing. De autoverzekering premies blijven hetzelfde. Echter wanneer je gaat overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij wordt je nieuwe klant en ontvang je dus wel een lagere autopremie!

Het vergelijken en overstappen heeft nog nooit zoveel opgeleverd!

Wanneer je nu je huidige autoverzekering gaat vergelijken met andere autoverzekeringsmaatschappijen dan kom je er gegarandeerd achter dat je veel geld kunt besparen. Het zelf vergelijken van autoverzekeringen kost veel tijd. Maar wanneer je kiest voor autoverzekering berekenen via Autoverzekering.nl dan ben je binnen enkele minuten klaar om je voordeel te pakken. Vul de gevraagde persoonlijke gegevens in de vergelijker in en klik op zoeken. Je hebt nu een rijtje met autoverzekeringen voor je die passen bij jouw situatie en auto. Je ziet meteen wat je per maand moet betalen. En? Is het goedkoper? Ja? Stap dan direct over, autoverzekering.nl regelt het hele proces dus je hebt er zelf verder geen omkijken naar.

Voor je vergelijkt en overstapt kijk je of de dekking nog goed is

Een oude auto verzekeren door middel van een All Risk verzekering heeft weinig zin. Wanneer je schade rijdt krijg je enkel de dagwaarde uitgekeerd en dat is vermoedelijk maar een klein bedrag. Het is dus verstandig om even te overwegen welke dekking er bij jouw auto past. Misschien was je auto gloednieuw toen je m verzekerde maar is deze nu inmiddels meer dan vijf jaar oud. Stap dan over van een All  Risk autoverzekering naar een WA Casco. Is jouw auto inmiddels ouder dan tien jaar? Dan is een WA autoverzekering voldoende. Let wel op, in Nederland is het verplicht om iedere auto die je op je naam hebt staan te verzekeren met een minimale WA autoverzekering. Doe je dit niet dan ben je strafbaar en krijg je binnen enkele dagen een boete van het RDW.

Kun je geen autoverzekering afsluiten?

Er zijn situaties waarbij je als verzekeringnemer geweigerd wordt door de autoverzekering. Dit kan omdat je fraude gepleegd hebt, je rekeningen niet op tijd betaalde bij de vorige verzekeraar, je een strafblad hebt of wanneer je een negatief aantal schadevrije jaren hebt. In dit geval kun je de vergelijker niet gebruiken maar is het verstandig om even telefonisch contact op te nemen met Autoverzekering.nl. Dan kijken we hoe we je verder kunnen helpen.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15-263 7777