Op zoek naar een taxi Delft? Bel Taxi Service Delfgauw

Heeft u een belangrijke afspraak waarvan u zeker wilt zijn dat u op tijd bent? Of heeft u tot laat een evenement en wilt u door iemand anders thuisgebracht worden? Taxi Service Delfgauw biedt u graag onze diensten aan. Ons taxibedrijf is gevestigd in de regio Delft. Taxi Service Delfgauw is 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u beschikbaar. Wij werken uitsluitend met betrouwbare en professionele taxichauffeurs, die een ruime ervaring hebben. Uiteraard wordt u vervoerd in luxe, nieuwe auto’s die altijd schoon en fris zijn. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer een. Wij vervoeren u graag vanuit regio Delft naar uw plaats van bestemming.

Zowel particulier als zakelijk vervoer in Delft

Heeft u een vroege vlucht op Schiphol of een andere luchthaven? Uiteraard brengen onze taxichauffers u en uw gezin graag naar de luchthaven. U heeft dan geen stress of u wel op tijd aankomt, aangezien onze chauffeurs de vluchttijden in de gaten houden. Ook halen onze taxichauffeurs u graag weer op. Heeft u een zakelijke afspraak of komen er internationale gasten vanaf de luchthaven of het station? Taxi Service Delfgauw staat voor u klaar. Wij vervoeren uw internationale gasten van het station of de luchthaven rechtstreeks naar uw congres of evenement. Wij begrijpen dat wij uw tijdelijke visitekaartje zijn, en zullen uw gasten in luxe vervoeren naar de juiste plek in de regio Delft. Of uw gast in rust door wilt werken in de auto, of een gezellig praatje wilt houden, wij zorgen dat er tijdens het vervoer niets ontbreekt.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten vanaf de regio Delft? Neem dan nu contact met ons op om een taxirit te bestellen. U hoeft bij Taxi Service Delfgauw niet bang te zijn voor onverwacht hoge kosten. Zodra u uw plaats van vertrek en aankomst aan ons doorgegeven heeft, geven wij u meteen door hoeveel de taxirit zal gaan kosten. Voor veel populaire bestemming vanaf de regio Delft hanteren wij een vaste taxiprijs. Uiteraard hanteren wij een scherp tarief voor een goede kwaliteit.

*Schiphol aanbieding geldt voor het vervoer per taxi, 1 t/m 4 personen, 24 uur voor aanvang rit en is berekend vanaf Delft.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15-263 7777