Bestel direct een taxi voor de regio Pijnacker-Nootdorp bij Taxi Service Delfgauw

Vertrekt u binnenkort naar het buitenland, en wilt u zeker zijn dat u op tijd bij de luchthaven bent? Of wilt u terug naar huis van een late bespreking en u door iemand anders laten rijden? Taxi Service Delfgauw staat graag voor u klaar. Wij bieden onze diensten aan in de gehele regio Pijnacker-Nootdorp. Uw bestemming kan in de regio Pijnacker-Nootdorp zijn, maar uiteraard kunnen we u ook buiten deze regio op de plaats van bestemming brengen. We kunnen u brengen naar iedere luchthaven, treinstation of ziekenhuis. Onze taxichauffeurs werken 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wij doen er alles aan zodat u op tijd op de plaats van bestemming arriveert. Bovendien zijn onze auto’s nieuw en schoon. Service en klantgerichtheid staat bij ons voorop.

Zowel voor particulier als zakenvervoer in Delfgauw, Pijnacker en Nootdorp

Naast het particuliere vervoer verzorgen wij ook vervoer voor de zakelijke markt. Heeft u internationale gasten die arriveren op Schiphol of een andere luchthaven, die naar uw evenement of bedrijf moeten worden gebracht? Wij verzorgen graag het vervoer voor u. Wij begrijpen dat onze taxichauffeurs uw tijdelijke visitekaartje zijn, en zullen uw gasten daarom van alle comfort voorzien tijdens de rit. Uiteraard zijn onze taxichauffeurs professioneel en voorzien van een goed humeur. Als uw gasten liever in stilte willen doorwerken tijdens reis, zorgt de taxichauffeur van taxiservice Delfgauw dat zij ongestoord kunnen reizen. Onze taxichauffeurs kiezen altijd de kortste rechtstreekse route. Als er op langere routes wegen zijn met files, zullen die als het enigszins kan vermeden worden. We doen er alles aan zodat uw gasten op tijd op de plaats van bestemming zijn.

*Schiphol aanbieding geldt voor het vervoer per taxi, 1 t/m 4 personen, 24 uur voor aanvang rit en is berekend vanaf Pijnacker en Nootdorp.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15-263 7777