Bestel uw taxivervoer naar Schiphol bij Taxi Service Delfgauw

Stapt u binnenkort op het vliegtuig naar een zonnige vakantiebestemming, of gaat u op zakenreis? Taxi Service Delfgauw vervoert u graag van en naar de luchthaven. Onze Taxi Service Delfgauw bevindt zich in de regio Delft, den Hoorn, Pijnacker-Nootdorp en Leidschenveen-Ypenburg. Wij kunnen u vanaf deze locatie zowel naar Schiphol als Rotterdam The Hague Airport vervoeren. Onze taxichauffeurs werken 24 uur per dag, zeven dagen per week. Ook al gaat uw vlucht zeer vroeg ’s ochtends of ’s avonds laat, wij brengen of halen u graag naar het vliegveld. Onze taxichauffeurs zijn professioneel en behulpzaam. U hoeft niet te zwoegen met de koffers, onze chauffeurs helpen u graag om de koffers in de kofferbak te zetten. Bovendien rijden de taxi chauffeurs in schone en frisse auto’s. Wij doen er alles aan zodat u op tijd op de luchthaven aanwezig bent.

Geen dure parkeerkosten dankzij Taxi Service Delfgauw

Als u kiest voor Taxi Service Delfgauw, heeft u geen last van dure parkeerkosten bij het vliegveld. De taxiritten van ons taxibedrijf zijn zeer scherp geprijsd. Zo kost een taxirit vanaf Delfgauw, Delft, den Hoorn en Pijnacker naar Schiphol slechts € 85,00, vanaf Nootdorp en Leidschenveen-Ypenburg bent u slechts € 79,50 kwijt. Ook naar Rotterdam The Hague Airport is de rit zeer voordelig. Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken.

*Schiphol aanbieding geldt voor het vervoer per taxi, 1 t/m 4 personen, 24 uur voor aanvang rit en is berekend vanaf Delfgauw.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15-263 7777